Aupair Interactive Aupair Interactive
Adres Woonplaats , Provincie , postcode Nederlands
phone

This hCard created with the hCard creator.

Au pairs

Ben jij geïnteresseerd om au pair te worden via Au Pair Interactive? Als je onderstaande stappen neemt, sta je al met één been in het buitenland.

Stap 1: Je wensen kenbaar maken
Vul het inschrijfformulier in. Op dit formulier geef je jouw wensen aan ten aanzien van het land en de familie waar je heen wilt. Ook beantwoord je een aantal vragen over jezelf. Inschrijven kost €60. Als je via Au Pair Interactive terecht komt bij een familie, betaal je € 240,00 plaatsingsfee.

 

Stap 2: Intakegesprek
Na het invullen van het inschrijfformulier neemt Au Pair Interactive contact met je op voor een intakegesprek. Daarmee willen we een zo compleet mogelijk beeld krijgen van jouw verwachtingspatroon zodat we een goede match kunnen maken.

 

Stap 3: Selectie familie
Na het intakegesprek gaan we voor je op zoek naar een familie. Dit lukt vrijwel altijd tussen een week en een maand. Als we een familie gevonden hebben, krijg je het familiedossier te lezen en kun je aangeven of je met hen in contact wilt komen. Het is belangrijk dat je contact hebt met de familie voordat je op reis gaat, want het moet natuurlijk wel klikken. Als jij en de familie met elkaar in zee willen, moet er een aantal zaken worden geregeld.

 

Stap 4: Papieren regelen
Inwoners van landen binnen de Europese Unie hebben geen visum nodig als ze in een ander land binnen de Europese Unie au pair worden. In alle andere gevallen is een visum wel verplicht. Wij kunnen je helpen bij de aanvraag van een visum. Bedenk dat een aanvraag drie tot zes maanden kan duren. Verder heb je een gezondheidsverklaring nodig, een verklaring van goed gedrag en uiteraard een geldig paspoort. De familie sluit en betaalt voor jou een ziektekosten-, ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering voor de tijd dat je bij hen in huis bent.

 

Stap 5: Naar je familie
Zijn al je papieren rond, dan kan het avontuur beginnen. De reis regel en betaal je normaal gesproken zelf. Als je geluk hebt, betaalt je familie de reis geheel of gedeeltelijk.

© 2007 - Aupairinteractive.com