Aupair Interactive Aupair Interactive
Adres Woonplaats , Provincie , postcode Nederlands
phone

This hCard created with the hCard creator.

Au pairs

Als au pair woon en werk je bij een familie. Je wordt opgenomen als volwaardig lid van de familie en leert de cultuur, taal en gewoontes van het land door en door kennen.

Hoe oud moet je zijn?
Een au pair is niet jonger dan 18 jaar en niet ouder dan 25 jaar. Een au pair heeft minimaal een redelijke beheersing van de Engelse taal.

Wat verdien je?
Als au pair krijg je maandelijks maximaal € 350,00 zakgeld. Daarnaast eet je mee met het gezin en heb je een eigen kamer.

Wat doe je?
Het is belangrijk dat een au pair van kinderen houdt, want de belangrijkste taak van een au pair is het verzorgen van de kinderen. Dit houdt onder andere in ontbijt, lunch en thee verzorgen, de kinderen helpen bij het aan- en uitkleden, naar school brengen en ophalen, en met ze spelen. Daarnaast kun je ingezet worden voor licht huishoudelijk werk zoals stofzuigen, stoffen, strijken en wassen. Meestal blijft er genoeg tijd over om met andere au pairs leuke activiteiten te ondernemen.
De wettelijke voorschriften voor werktijden en vrije tijd verschillen per land.

Globaal gelden de volgende regels:

* Een au pair verblijft minimaal 6 maanden en maximaal 12 maanden in een familie.

* Een au pair mag maximaal ongeveer 30 uur per week werken en hoogstens drie avonden per week worden gevraagd om op de kinderen te passen.

* Een au pair heeft minimaal één dag per week vrij en minimaal één weekend per maand. Bovendien krijg je 14 dagen per jaar doorbetaalde vakantie.

 

Problemen? Oplossen!
Als er onverhoopt problemen zijn, bespreek je die met de familie. Door cultuurverschillen of een andere levenshouding kunnen er misverstanden ontstaan. De kans is groot dat de problemen opgelost kunnen worden als je er over praat. Als je jouw problemen absoluut niet met de familie kunt bespreken of als de gesprekken niks opleveren, dan kun je altijd terecht bij Au Pair Interactive. Wij gaan vertrouwelijk om met je informatie en nemen alleen na jouw goedkeuring contact op met jouw familie. Als het totaal niet klikt tussen jou en jouw familie, zoekt Au Pair Interactive naar een oplossing, bijvoorbeeld een nieuwe familie.

© 2007 - Aupairinteractive.com